Ghid util pentru nașa de botez

Să fii nașă de botez este una dintre cele mai frumoase experiențe. Înseamnă să iei sub aripa ta protectoare un băiețel sau o fetiță ce va privi spre tine în momentele dificile din viață, care se va putea baza pe ajutorul tău oricând va avea nevoie de acesta. În același […] mai mult »

De ce proteine ai nevoie în sarcină?

Embrionii sănătoşi se dezvoltă în mod armonios numai cu ajutorul proteinelor şi substanţelor nutritive din alimentele pe care mămica decide să le consume. Niciun gest al mamei nu rămâne fără ecou în burtică, iar o hrană sănătoasă bazată pe o alimentaţie bogată în legume, fructe, lactate cu rolul de a […] mai mult »

Sexul copilului depinde de un virus vechi

Atunci când află că este însărcinată, orice viitoare mămică îşi imaginează cum vor decurge lucrurile. Fie că îşi doresc o fetiţă pe care să o îmbrace în prinţesă sau un băieţel pe care să îl înveţe bunele maniere şi să îl transforme în cavaler, toţi părinţii vor ca cel mic […] mai mult »

Hormonii în sarcină – vezi ce pot face ca să fie bine

Femeile cu un nivel ridicat hormonal pot produce mai multe ovule pentru fertilizarea în vitro şi procedurile specifice acesteia, şi pot rămâne însărcinate mult mai uşor. Acestea sunt concluziile la care au ajuns cercetătorii în urma unui nou studiu în domeniu. Informaţiile despre hormonul anti-mullerian deţin cheia succesului unei sarcini […] mai mult »