Sarcina pe săptămâni

Din  momentul în care află că sunt însărcinate, cele mai multe femei încep să fie preocupate de transformările care au loc în interiorul corpului lor, de alimentație, de starea de sănătate a fătului și, în general, încep să se documenteze în legătură cu aceste aspecte menționate mai sus (citesc materiale de specialitate sau accesează site-uri despre sarcină, discută cu medicii, cu mămicile ”experimentate”).

Despre saptamanile de sarcina

Având acces la atât de multe informații, cele mai multe dintre ele vor să fie la curent cu evoluția fătului, fapt ce le este înlesnit de multitudinea de site-uri care prezintă evoluția sarcinii pe săptămâni, toate modificările care au loc din momentul conceperii și până la naștere.

În primele săptămâni de sarcină, micul embrion crește într-un ritm amețitor, ajungând ca în săptămâna a 12-a (finalul primului trimestru) să fie de dimensiunea unei prune și să aibă organele majore formate, în mare parte.

Programe de recuperare medicală pentru femei

Programele de recuperare medicale pentru femei sunt concepute pentru a ajuta la îndeplinirea nevoilor musculo-scheletice unice ale femeilor adulte și ale vârstnicilor. Indiferent dacă vă antrenați pentru primul dumneavoastră maraton, dacă suferiți de dureri de spate în timpul sarcinii sau dacă suferiți de o afecțiune pelviană, programele de recuperare medicală […] mai mult »

5 lucruri de care ai nevoie după nașterea bebelușului

Nașterea bebelușului înseamnă multă preocupare din partea celor doi părinți. Aceștia pregătesc în detaliu aceste momente frumoase, pornind de la amenajarea camerei bebelușului și până la cumpărarea tuturor lucrurilor necesare, pornind de la scutece și până la hăinuțe sau obiecte de îngrijire personală. După naștere bebelușul comunică cu tine prin […] mai mult »

Ce poți face dacă simți durere în regiunea pelvină?

Poate că ați simțit adesea o durere înțepătoare în regiunea pelvisului sau a șoldului și, bineînțeles, ați început să vă faceți griji. Deseori, durerea sau disconfortul zonei pelvine și șoldului pot fi conectate între ele. Explicația este una foarte simplă. Deoarece șoldul este o articulație care poartă o mare parte […] mai mult »