4 moduri prin care poți sa surprinzi cele mai frumoase momente din sarcină

Sarcina este un moment unic, astfel că fiecare etapă trebuie să rămână o amintire cât mai plăcută pentru cei doi părinți. De aceea, nu rata niciun moment frumos petrecut alături de bebe, chiar dacă acesta se află în pântecul tău. Și dacă vei putea să păstrezi vii aceste momente, trebuie să știi că ele vor deveni amintiri minunate atât pentru voi, cât și pentru copilul vostru, atunci când va crește mare.

Fie că ai în vedere realizarea unor fotografii din perioada de sarcină, fie pur și simplu te gândești să păstrezi rezultatele ecografiilor și imaginile din timpul realizării acestora, trebuie să știi că aceste lucruri sunt mai mult decât minunate pentru tine și pentru tatăl copilului.

Iată mai jos 4 moduri prin care poți să surprinzi cele mai frumoase momente din sarcină:

1. Realizează cât mai multe fotografii în timpul celor nouă luni de sarcină – indiferent de loc sau de moment, este bine să faci cât mai multe fotografii în perioada celor nouă luni de sarcină. Și acest lucru, pentru că nu te vei mai confrunta niciodată cu astfel de momente frumoase. Ai putea alege chiar să faci o ședință foto profesională, cu o anumită tematică, să te pictezi pe burtică sau pur și simplu ai putea opta pentru acele momente unice, surprinse în imagini, ale căror personaje sunteți voi doi – tu și bebe. Și pentru ca amintirile de acest fel să se transforme în momente prețioase, ai putea alege să folosești această imprimantă foto cu ajutorul căreia să poți scoate pozele preferate.

2. Notează fiecare zi de sarcină în aceste agende. Cu siguranță, fiecare zi de sarcină este unică, așa că ai putea opta să scrii în agenda ta preferată tot ceea ce se întâmplă cu tine și cu bebe în aceste nouă luni, mai exact în fiecare săptămână de sarcină. Vei putea nota care sunt schimbările prin care treci tu și bebelușul tău în fiecare trimestru de sarcină. Mai târziu, răsfoind agenda, îți vei aduce aminte cu lux de amănunte tot ceea ce s-a întâmplat și cum anume a fost această perioadă pentru tine.

3. Păstrează rezultatele ecografiilor – odată cu efectuarea ecografiilor de sarcină, medicul îți va oferi și imaginile din timpul realizării lor, ba chiar și înregistrările video. Acestea devin mai târziu amintiri prețioase pentru tine și bebelușul tău, având astfel ocazia să îi arăți cum anume era atunci când se afla în pântecul tău.

4. Înregistrează mișcările bebelușului tău – ce poate fi mai frumos decât acest lucru?! Așteptăm cu mare nerăbdare aceste momente și de aceea am putea încerca să înregistrăm primele mișcări ale lui bebe. Pe măsură ce sarcina se dezvoltă, iar bebelușul crește din ce în ce mai tare, mișcările sale devin mult mai ușor observabile, astfel că poți face înregistrările dorite mult mai ușor decât ai crede. Vei vedea cum anume se mișcă burtica ta, dar și cum anume bebelușul face tumbe la tine în burtică. Medicul îți va putea oferi și el, la cerere, astfel de înregistrări video, care să te bucure mai târziu.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*