5 accesorii care trebuie să se găsească obligatoriu în garderoba ta

Orice femeie iubește să fie în pas cu tot ceea ce se poartă, mai ales atunci când vine vorba despre vestimentație și accesorii. De aceea, nu trebuie să îți lipsească nimic din ceea ce s-ar putea asorta cu o ținută perfectă.

Indiferent de ocazie, ținuta unei femei trebuie să fie impecabilă. Chiar dacă vei aborda un stil casual, chiar dacă vei alege o ținută elegantă pentru participarea în cadrul unui eveniment frumos, trebuie să știi că tot ceea ce ai nevoie să faci este să asortezi cât mai bine accesoriile la ținuta ta și astfel totul va fi exact cum îți doreai. De asemenea, este foarte important să menționăm faptul că dintr-o ținută simplă, uneori aparent banală, ai putea ajunge ca prin accesorii și detalii să o transformi într-o ținută cât se poate de elegantă. De exemplu, o pereche de blugi rupți se vor potrivi perfect cu un sacou elegant, pantofi înalți, cu tocuri subțiri și bineînțeles cu un ceas sau o eșarfă interesantă.

De aceea, iată mai jos 5 accesorii care trebuie să se regăsească obligatoriu în garderoba ta:

1. O geantă de bună calitate, precum este aceasta, trebuie să facă parte din garderoba ta. Este bine să cumperi mai multe genți pe care să le poți asorta cât mai ușor cu ceea ce vrei să porți. Fie că vorbim despre branduri cunoscute, fie de unele mai puțin cunoscute, ceea ce trebuie să ai în vedere este ca geanta să fie impecabil lucrată și din materiale de cea mai bună calitate. Ar fi bine să alegi culori vesele, culori calde, dar și variantele de neutru, putând fi asortate ușor la orice.

2. Un portofel – chiar dacă este un accesoriu care nu se vede decât la cumpărături, un portofel de bună calitate, pe care îl poți regăsi aici, ar putea face parte dintre obiectele ce trebuie să se regăsească în garderoba unei femei sofisticate sau mai ales din garderoba unei femei ce este atentă la detalii. Cu siguranță, vei găsi multe modele care să se potrivească perfect gusturilor tale.

3. Eșarfa – iată un accesoriu cât se poate de cunoscut. Cu toate că vorbim doar despre o simplă bucată de material, în realitate avem de-a face cu mult mai mult de atât. Vei putea asorta acest accesoriu ținutei tale și vei crea astfel un outfit cât se poate de elegant, potrivit evenimentului la care vei participa.

4. Ceasul – mai ales atunci când îți dorești să transformi ținuta într-una casual, ceasul aproape că face parte integrantă din aceasta. Ar fi bine să ai mai multe ceasuri, unele casual, altele sport și de ce nu să se regăsească printre accesoriile tale și ceasuri elegante. Nu de alta, însă ceasul este considerat de cei mai mulți o adevărată bijuterie, mai ales atunci când vorbim despre un ceas de la un brand cunoscut.

5. Bijuteriile – acestea sunt niște accesorii care îți vor pune sigur ținuta în valoare. De aceea, este bine să le ai în vedere. Atunci când vorbim despre bijuterii, aproape că nu se poate spune decât că merg unei ținute elegante. De aceea, dacă porți o pereche de cercei mari, nu îți mai pune și un colier sau lănțișor și invers. Nu se potrivesc și nu vei crea efectul dorit.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*