Ghid util pentru nașa de botez

Să fii nașă de botez este una dintre cele mai frumoase experiențe. Înseamnă să iei sub aripa ta protectoare un băiețel sau o fetiță ce va privi spre tine în momentele dificile din viață, care se va putea baza pe ajutorul tău oricând va avea nevoie de acesta. În același timp, înseamnă și o responsabilitate foarte mare pentru tine, dar și un nivel de încredere foarte mare acordat de prietenii tăi, proaspeți părinți. Știm că, dacă ți s-a acordat titlul de nășică, ești recunoscătoare prietenilor tăi și îți arăți deja sprijinul în pregătirile botezului.

Ghid util pentru nașa de botez

Picture 1 of 2

Și acum ce faci? Meseria de nășică este mai complexă decât pare inițial, iar botezul se poate dovedi o misiune grea pentru începători. Cu atâtea și atâtea de cumpărat, ai nevoie de un partener serios, cu experiență și dragoste pentru acest domeniu. Tocmai de aceea, Atelierele Andini, unul dintre cele mai mari magazine online cu articole și accesorii de botez din România ți-au pregătit un ghid util pentru acest eveniment, care îți va fi de mare ajutor în preajma botezului. Experiența Atelierelor Andini vine din cele peste 3920 de comenzi din 22 de țări, experiență care asigură un proces de cumpărare simplu, rapid și personalizat pentru fiecare client în parte.

Fără să mai pierdem timp, specialiștii de la Atelierele Andini recomandă nășicilor să achiziționeze următoarele articole de botez:

  1. Trusoul de botez: este un articol obligatoriu în ziua cea mare. Este compus din prosop de bebe (cu capișon sau fără), prosop de preot, pânză de mir, fașă, sticluță mir și săpun pentru preot. Opțional, trusoul mai poate include o batistuță, o păturică sau o bavețică, însă primele piese menționate sunt obligatorii. Din fericire, la Atelierele Andini vei găsi o selecție variată de trusouri botez personalizate cu numele bebelușului. Fie că plănuiești împreună cu mămica un botez elegant, tematic, haios sau tradițional, Atelierele Andini îți pun la dispoziție peste 183 de trusouri complete: cu atâtea modele disponibile, suntem siguri că vei găsi ceva pe placul tău. Aproape toate trusourile de pe site pot fi brodate cu numele bebelușului, pentru ca peste ani și ani bebelușul de acum să privească articolele de botez cu drag. În ceea ce privește culorile, paleta este diversificată și întrunește orice tip de cerință;
  2. Hăinuțele de botez: fiind și ele obligatorii în ziua botezului, hăinuțele sunt responsabile de prima impresie a invitaților. Bebelușul va avea nevoie de două seturi de hăinuțe: unul pentru intrarea în biserică și unul după ce va fi creștinat. Tocmai de aceea, este esențial ca mămica și nășica să fie pe aceeași lungime de undă atunci când se vor alege hăinuțele. Atelierele Andini se dovedesc a fi alegerea ideală și la acest capitol; cu peste 300 de modele disponibile pe site, Atelierele Andini îți pun la dispoziție costumașe elegante și rochițe delicate, ce vor atrage privirile tuturor. Totodată, dacă plănuiești un botez cu tematică haioasă, mai poți găsi la Atelierele Andini rochițe sub formă de buburuză, albinuță sau costumașe Minion. La urma urmei, este important ca amintirile de la botez să fie cât mai creative și originale, așa că imaginația este singura ta limită;
  3. Lumânarea de botez: face și ea parte din lista de articole obligatorii. Este simbolul luminii și al drumului frumos pe care bebelușul îl are în față, așa că vei dori o lumânare specială, lucrată cu migală și cu dragoste. Atelierele Andini îți prezintă peste 90 de lumânări botez în combinații de materiale și culori minunate, potrivite pentru orice tip de botez. Avem disponibile lumânări cu tull, cu tematică marină, tradiționale, în formă de buburuze, albinuțe, trifoi cu patru foi sau fluturași – nu ducem lipsă de creativitate. Bineînțeles, vei dori ca lumânarea să fie asortată cu celelalte piese de botez: poți face acest lucru cu ușurință la Atelierele Andini, întrucât piesele separate întrunesc seturi asortate care au un impact mare la botez. În ceea ce privește transportul, specialiștii noștri asigură lumânările cu carton, folie cu bule sau polistiren pentru a evita situațiile neplăcute.
  4. Cutia de trusou: chiar dacă nu este un element obligatoriu la botez, utilitatea ei se va face cunoscută în ziua evenimentului. Piesele de trusou vor fi transportate mult mai ușor într-o cutie sau un cufăr special, iar dacă acesta este decorat și accesorizat în ton cu restul trusoului atunci nici nu mai stai pe gânduri. Poți găsi la noi cutii de trusou minunate, lucrate cu grijă și asortate perfect cu trusoul de botez!

În linii mari, cam aceasta este lista de articole ce trebuie cumpărată de nășică. Ea poate plasa comanda la Atelierele Andini online, telefonic sau pe WhatsApp la 0765 600 700. Comanda va fi preluată în scurt timp de unul dintre specialiștii noștri, care va stabili la acel moment și ultimele detalii ale lucrului în atelier. După cele 5 – 10 zile comanda este gata de livrat, iar aici predăm articolele partenerilor noștri de curierat: FAN Courier și GLS. Produsele comandate sunt livrate rapid și eficient, fie că te afli în România sau în afara țării.

Ce mai aștepți? Hai pe site-ul nostru pentru a plănui un botez special, cu articole lucrate chiar la noi în țară!


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*