20 de imagini cu femei însărcinate, cele mai apreciate!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fotografii cu femeile însărcinate care se luptă cu greţurile şi alte simptome deranjante şi jenante

Cu toţii ştim cât de grea este o sarcină, cât de mult e luptă unele femei până duc la bun sfârşit această perioadă deopotrivă frumoasă dar şi cu multe obstacole din viaţa lor. Greţurile matinale sunt primele simptome care apar în sarcină, urmate de umflarea picioarelor, pilozitate excesivă, flatulenţă şi multe alte probleme. Maeştrii fotografi au decis să redea lumii şi aceste probleme, această parte mai puţin plăcută a sarcinii, suprinzând femei însărcinate în cele mai inedite ipostaze în acest sens. Acest tip de fotografii sunt apreciate de unii, blamate de alţii dar intră în top 20 cu siguranţă!

Fotografii cu graviduţe cu burtici pictate

Fotografii profesionişti creează un spaţiu idilic, o atmosferă frumoasă, pun la dispoziţia gravidelor costumaţii interesante, baloane colorate, floricele parfumate, dar şi un specialist care pictează burtici. Burtica se pictează numai cu vopseluri care nu sunt toxice şi nu afectează în niciun fel fătul şi mama. De asemenea, burticile se pictează cu diferite motive, de la bebeluşi drăgălaşi, până la peisaje minunate, sau chiar semne zodiacale. Aceste fotografii sunt foarte apreciate atat de graviduţe cât şi de familiile acestora, şi sunt cele mai uploadate pe site-urile de socializare în ziua de azi!

Fotografii cu viitoare mămici făcute sub apă

Acest tip de fotografii inedite cu siguranţă intră în top 20, ba chiar în top 10 al celor mai inedite imagini cu gravide de pe internet. Cele mai curajoase viitoare mămici, fără frică şi probleme de sănătate, care îşi permit să facă o şedinţă foto profesională subacvatică, postează cu mândrie aceste fotografii considerate adevărate opere de artă. Însă aceste mămici beneficiază de ajutor profesional, un mediu de lucru perfect sigur şi fără pericole, putând astfel să lase o fotografie de vis pe care să o aprecieze şi copiii copiilor la un moment dat!

Fotografii cu femei însărcinate alături de tătici, în ipostaze tandre

Mămicile pe care le iubesc tăticii sunt cele mai fericite din lume! Încă din perioada sarcinii, se creează o legătură specială între cei doi parteneri, care aşteaptă venirea pe lume a rodului iubirii lor. De aceea, multe cupluri apelează la şedinţe foto în care tăticul sărută burtica mamei, o mângâie sau îşi arată afecţiunea într-un mod foarte tandru. Aceste fotografii, cu ambii parteneri de cuplu fac senzaţie pe site-urile din România dar şi din străinătate!

Top 20 fotografii cu femei însărcinate includ şi imaginile înainte şi după naştere

În fiecare săptămână de sarcină, este ideal să vă pozaţi. Îmbrăcată la fel, în aceeaşi locaţie şi poziţie a corpului. Dacă nu puteţi în fiecare săptămână, măcar în fiecare lună. La finalul celor 9 luni de sarcină veţi avea un întreg calendar care va fi completat de fotografia de final, cu bebeluşul în braţe. Aceste fotografii sunt apreciate de viitoarele mămici care sunt interesate de evoluţia sarcinii altor femei care au trecut prin această experienţă cu brio, dar şi de prieteni, cunoscuţi sau membrii ai familiei.

20 imagini sarcina1

Picture 1 of 12

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *