4 echipamente de uz casnic care îți vor face viața mai ușoară după naștere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Din momentul în care o femeie află că va fi mămică, viața ei nu va mai fi niciodată la fel. Va fi cu mult mai frumoasă, dar și mai agitată, mai încărcată, cu prea puțin timp liber la dispoziție. Pentru a face față noului stil de viață, sunt nenumărate strategii la care puteți apela. Cele mai multe mămici se bazează pe ajutorul bunicilor sau mătușilor, însă poate că ar trebui să privim puțin mai în viitor și să vedem cum anume putem să ne simplificăm viața după venirea copilului pe lume.

Dacă în primele săptămâni după naștere, bunicii sunt de mare ajutor, ce vom face pe măsură ce copilul se dezvoltă, ne întoarcem la muncă, iar zilele parcă devin din ce în ce mai scurte?

Aflați în rândurile următoare care sunt acele echipamente de uz casnic simplifică viața și care primesc cele mai multe aprecieri din partea mămicilor:

  1. Mașină de spălat rufe. Un echipament fără de care nu ne-am putea imagina viața, în prezent mașinile de spălat sunt din ce în ce mai performante. Pentru că veți avea mult mai multe lucruri de spălat, mai multe tipuri de pete de tratat și pentru că vă veți dori ca hainele celui mic să arate tot timpul la fel de frumoase ca atunci când le-ați cumpărat, veți avea nevoie de o mașină de spălat cât mai eficientă, așa cum poate fi o mașină de spălat de la LG. Pe lângă capacitatea de spălat a mașinii și pe lângă funcțiile standard de stoarcere și de spălare la diferite grade, o mămică trebuie să caute o mașină cu opțiuni cât mai variate, precum prespălare, înmuiere cu spumă, amânarea sau programarea spălării unei ture, spălare corespunzătoare pentru articole de exterior, spălare delicată, sterilizare sau eliminarea mirosurilor neplăcute.
  2. Uscător de rufe. Pentru că cei mici trebuie să fie schimbați de nenumărate ori și pentru că deseori este greu să uscăm afară hainele, mai ales de cum se instalează toamna și vin ploile, un uscător de rufe se poate dovedi a fi cea mai potrivită soluție pentru uscarea hainelor. Totuși, dacă nu aveți suficient spațiu pentru a acomoda o mașină de spălat și un uscător de rufe, atunci puteți să vă orientați spre mașini de spălat cu uscător, care vă oferă mai multe opțiuni de uscare.
  3. Mop cu aburi. Odată cu venirea pe lume a copilului, curățenia este din ce în ce mai importantă. Mai ales de cum începe să meargă de-a bușilea, este esențial ca pardoseala sa fie curată și dezinfectată. Aici intervine eficiența unui mop cu aburi, care curăță și dezinfectează cu puterea aburului. Fără găleți cu apă, fără mop care poate lăsa scame sau poate zgâria pardoseala și fără detergenți chimici, mopul cu aburi este cea mai practică modalitate de a curăța pardoseala.
  4. Electrocasnice mici de bucătărie. Pentru că cel mai indicat este să pregătiți acasă mâncarea bebelușului în momentul în care inițiați diversificarea în loc să cumpărați borcane cu mâncare de pe rafturile magazinelor, veți avea nevoie de câteva electrocasnice mici, printre care un blender eficient, un mărunțitor și un mixer. La fel de bine, puteți opta și pentru aparate destinate preparării hranei pentru bebeluși.

Totuși, ceea ce apreciază cel mai mult mămicile în perioada imediat după naștere, dar și pe măsură ce copilul crește și devine tot mai activ, este odihna de calitate sau măcar un pui de somn revigorant. Cu un stil de viață echilibrat, completat de un program de odihnă cât mai apropiat de cele 7-8 ore de somn indicate, chiar și cele mai grele sarcini și provocări vor putea fi rezolvate cu ușurință.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *