6 idei de cadouri perfecte pentru o viitoare mămică

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă ai o prietenă care urmează să devină mamă, cu siguranță te-ai gândit la un cadou special, care să o facă fericită. Indiferent dacă este vorba despre un cadou surpriză, o ședință la spa sau chiar hăinuțe pentru bebelușul care va veni pe lume, gestul tău va fi apreciat.

De asemenea, poți alege un cadou care să fie de folos atât mamei, cât și bebelușului, pentru ca primele luni de viață ale celui mic să fie cât mai ușoare. Iată câteva idei deosebite de cadouri pentru o viitoare mămică:

1. Hăinuțe

Chiar dacă viitoarea mămică și-a pregătit deja stocul de haine pentru cel mic, acestea nu sunt niciodată suficiente. Pentru că în primele luni de viață copilul va lua constant în greutate, părinții vor avea nevoie de cât mai multe hăinuțe care să-i vină celui mic. Astfel, poți opta pentru un set de body-uri pentru bebeluși, extrem de utile, sau poți alege o rochiță sau un costumaș elegant, ideale pentru ocaziile speciale.

 

Papuceii, păturicile sau pijamalele pentru bebeluși nu trebuie să lipsească din arsenalul părinților, de aceea poți lua în calcul și aceste variante. Hăinuțele pot fi ambalate în formă de acadea, shake-uri sau cutii de popcorn, care le vor aduce zâmbetul pe buze viitoarei mămici.

2. Jucării

În primele luni de viață ale copilului, chiar înainte de-a învăța să apuce obiectele sau să se ridice, bebelușul va fi atras de obiecte pe care le poate privi sau pe care le poate asculta. Astfel, globurile cu lumini și jucăriile care emit diverse zgomote vor deveni preferatele bebelușilor. Aceste jucării reprezintă cadouri ideale, pe care le poți dărui cu încredere viitoarei mămici. Totodată, te poți îndrepta către alegerea unui carusel cu jucării, care să fie atașat de pătuțul bebelușului.

3. Obiecte gravate manual

Perioada sarcinii poate fi grea pentru mămică, care devine agitată atunci când se gândește la venirea copilului pe lume. Ea trebuie să fie întotdeauna încurajată, pentru a parcurge cu ușurință una dintre cele mai uimitoare călătorii din viața unei femei. Astfel, poți opta pentru un cadou nostalgic: un colier sau o brățară gravate manual cu numele bebelușului și cu data nașterii lui.

4. Cărucior pentru copii

Căruciorul pentru copii este unul dintre obiectele absolut necesare viitorilor părinți. Există multe tipuri de cărucioare, iar modelul ideal nu este ușor de găsit, mai ales pentru familiile aflate la primul copil. Dacă știi ce tip de cărucior pentru copii își dorește viitoarea mămică, fă-i o surpriză plăcută și cumpără-i unul! Găsești cărucioare pentru bebeluși de la 160 de lei și nu uita că orice model, chiar și unul mai ieftin, îi va face viața mult mai ușoară unui părinte.

Există și multe accesorii pentru cărucioare precum umbrelele, lenjeriile pentru cărucior sau acoperitoarele pentru picioare, astfel încât copiii să se bucure de cât mai mult confort și siguranță.

5. Un curs pentru mămici

Când te gândești la cadouri pentru o mămică, de cele mai multe ori vei lua în calcul obiecte pentru bebeluș. Ar fi bine totuși să te îndrepți și către unele lucruri care i-ar plăcea proaspetei mămici. Spre exemplu, un curs pentru mame va fi binevenit. Cu ajutorul acestor cursuri, mămicile au ocazia să iasă mai des din casă, să învețe lucruri noi, utile pentru ele, să facă sport și să se bucure de timpul petrecut alături de alți părinți, cu experiențe diferite.

6. O ședință la spa

Viitoarele mămici sunt ocupate cu pregătirile pentru naștere, dar au nevoie și de clipe de relaxare. Trebuie să se simtă frumoase și cât mai bine în pielea lor! Astfel, unei viitoare mămici îi poți oferi cadou o ședință la spa, un abonament la masaj sau o zi la un salon la coafură. Aceste idei reprezintă trucuri utile pentru a-i aminti prietenei tale ce mamă uimitoare va fi și cât de mult o prețuiești.

Nu ezita să-i oferi un cadou deosebit prietenei tale care va deveni curând mamă! Orice atenție din partea ta va fi o gură de aer proaspăt, de care are atâta nevoie.

Sursa foto: pexels.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *