Cum poți purta hanoracul la ținute de zi cu zi? 4 idei care s-ar putea să te inspire

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Uneori, mai ales când vremea este rece și mohorâtă, tot ceea ce ne dorim este să beneficiem de căldura și confortul pe care ni le oferă hanoracul preferat. Da, exact acel hanorac din bumbac gros, cu glugă, cu fermoar sau cu buzunar încăpător, indiferent care ar fi culoarea sa. Deoarece tendințele în modă devin din ce în ce mai permisive și chiar ne încurajează să dăm frâu liber creativității, iată că ne putem bucura de confort și de stil chiar și în cele mai reci și neprietenoase zile.

Cum poți purta hanoracul la ținute de zi cu ziIată câteva sfaturi care vă pot ajuta să arătați fabulos purtând hanoracul preferat:

Confort la superlativ cu un hanorac și o fustă midi

Atunci când nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a vă pune la punct o ținută mai elaborată, vă puteți baza pe un hanorac și pe o fustă midi. Veți obține o ținută stilată, care pare a fi intenționată. Un hanorac și o fustă midi fluidă oferă același confort pe care vi-l asigură un hanorac și o pereche de pantaloni, doar că veți arăta mult mai șic. O altă opțiune ar fi să purtați o rochie fluidă midi și pe deasupra rochiei un hanorac. Cu alte cuvinte, jonglați cu piesele pe care le aveți în garderobă. Iar dacă vi se pare că ați avea nevoie de un nou hanorac, pe mhooda.ro găsiți o colecție amplă de hanorace, semnate de unii dintre cei mai renumiți designeri. O pereche de pantofi sport sau perechea cea mai comodă de teniși, o pereche de cercei și câteva coliere stratificate completează minunat ținuta.

Stil îndrăzneț cu un hanorac și o fustă creion

Purtarea unei fuste creion împreună cu un hanorac creează un contrast ridicat, care iarăși pare foarte bine gândit și intenționat. Totuși, acordați puțină atenție ținutei înainte de a ieși din casă. S-ar putea să fie necesar să îndoiți puțin tivul hanoracului astfel încât să se potrivească cu nivelul taliei fustei. Este bine ca fusta să se distingă cât mai mult de hanorac pentru ca ținuta să pară mai structurată. Puteți opta chiar și pentru un hanorac crop la o fustă creion, obținând astfel o ținută urbană. Pantofii cu toc ar fi cei mai potriviți pentru o astfel de ținută.

Randament maxim în costum și hanorac

Dacă la locul de muncă se practică Vinerea Casual, atunci puteți îndrăzi să vă îmbrăcați cu un costum formal, iar sub sacou, puteți purta hanoracul favorit. Vă veți bucura de confort, de căldură, iar ținuta va avea grijă să vă reflecte propriile gusturi vestimentare. Dacă aveți un hanorac cu glugă, scoateți gluga peste sacou și aveți grijă ca hanoracul să stea bine pe corp și să nu pară că se înghesuie sub sacou. Un hanorac negru sub un costum bleumarin chiar creează o ținută impresionantă și raționalizată, mai ales dacă veți opta pentru o pereche de pantofi negri din piele și o geantă potrivită pentru birou. În magazinul online mhooda.ro, acolo unde își dau întâlnire cele mai renumite braduri, puteți găsi o varietate de hanorace de damă, sacouri și accesorii, pentru ca în fiecare zi să vă bucurați de ținute expresive.

Purtați-vă hanoracul preferat la o pereche de pantofi de lux

Accesoriile potrivite au puterea de a eleva o ținută informală. Dacă veți purta un hanorac la o pereche de blugi, ținuta nu va fi cine știe ce. În schimb, dacă veți completa această ținută cu o pereche de pantofi cu toc și cu unele bijuterii impresionante, aspectul va fi mult mai îngrijit și lucrat. Puteți opta pentru un colier sau pentru o pereche de cercei colorați. Iar dacă nu aveți tocmai starea necesară pentru a purta tocuri, la fel de bine puteți opta pentru o pereche de mocasini sau pantofi cu talpă joasă. Această ținută încapsulează toată esența stilului vestimentar Athleisure, adică acel stil care îmbină piesele vestimentare casual cu articolele sportive. Pentru o întâlnire în oraș cu prietenii, pentru vinerea casual la birou sau pentru ieșiri de weekend, optați pentru un hanorac, o pereche de blugi rupți boyfriend și o pereche uluitoare de pantofi cu toc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *