Cum să îți revitalizezi ținutele vestimentare de iarnă? 4 trucuri care funcționează la sigur

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Când vine vorba de ținutele vestimentare specifice sezonului rece, nu ne rămâne decât să concluzionăm că iarna ne determină să ne îmbrăcăm în culori cât mai închise și să purtăm straturi de haine. Cu alte cuvinte, ținutele de iarnă sunt destul de monotone, iar cromatica și silueta noastră au de suferit. Este destul de dificil să purtăm culori mai vibrante atunci când trebuie să apelăm la mai multe piese vestimentare și, de asemenea, este și mai dificil să ne evidențiem formele corpului atunci când trebuie să purtăm pulovere de lână, paltoane groase și pantaloni călduroși. Dar asta nu înseamnă că nu putem aborda ținute vestimentare mai proaspete sau că nu putem apela la puterea accesoriilor pentru a spori câtuși de puțin estetica ținutelor noastre.

Cum să îți revitalizezi ținutele vestimentare de iarnăIată, așadar, câteva sfaturi pe care le puteți urma pentru a vă revigora ținutele vestimentare în mijlocul lunilor de iarnă:

Folosiți accesorii

Cu siguranță, dețineți cel puțin o eșarfă, o pereche de cercei sau un inel. Unele accesorii mari sau strălucitoare pot împrospăta pe loc acel pulover pe care l-ați purtat deja de zece ori în decembrie. Deși nu vă schimbă silueta, accesoriile vor atrage privirea către alt punct focal. Dacă de prea multe ori v-ați îmbrăcat în viteză și ați ieșit în grabă din casă, va fi necesar să vă amintiți să purtați un accesoriu. Faceți o curățenie sumară în sertare și întocmiți un inventar cu toate accesoriile pe care le dețineți, cum ar fi cercei mari, brățări, inele, broșe, eșarfe, curele, mănuși și chiar încălțăminte mai inedită. Apoi, planificați să purtați două sau trei dintre acele accesorii în fiecare săptămână, până când veți reuși să purtați toate accesoriile pe care le dețineți. Dacă nu dețineți nici măcar câteva accesorii de bază, atunci explorați colecția de accesorii din magazinul mhooda.ro și fiți sigură că veți găsi piese spectaculoase, care vă vor resuscita ținutele monotone de zi cu zi.

Optați pentru câteva accesorii unice sau vintage

Asta presupune, desigur, să gândiți în afara cutiei. Sporiți textura sau atractivitatea garderobei de iarnă cu câteva accesorii îndrăznețe de inspirație vintage. Gândiți-vă la acele accesorii pe care oamenii obișnuiau să le poarte foarte des în vremurile mai îndepărtate, atunci când nu exista o așa mare varietate de piese vestimentare. Puteți găsi versiuni moderne ale accesoriilor de altădată. Gândiți-vă la gulere sau la manșate detașabile care pot accesoriza minunat un pulover. În acele zile în care temperaturile nu sunt chiar atât de agresive, puteți încerca să purtați o pereche de mănuși fără degete sau o pălărie Fedora. La rândul lor, gulerele din blană artificială se mențin în tendințe și sunt ușor de găsit. Puteți atașa un guler de blană artificială la un palton sau la un blazer sau puteți purta gulerul în interior, peste un pulover sau peste o rochie.

Purtați puloverul preferat sub un cardigan

În timpul sezonului rece, cele mai multe persoane se bazează pe moliciunea și confortul pe care îl oferă puloverele. Cu alte cuvinte, uneori dorim să purtăm cel mai confortabil pulover din garderobă, dar după un timp, s-ar putea să ne dăm seama că tot ceea ce am purtat recent au fost doar pulovere confortabile. O modalitate de a vă revitaliza ținutele vestimentare presupune să purtați un pulover sub un cardigan. Totuși, este necesar ca puloverul să fie fabricat din merinos, cașmir sau alt material fin, care să nu fie prea voluminos. Găsiți astfel de pulovere moi, fine și călduroase pe mhooda.ro într-o varietate de culori atrăgătoare.

O altă modalitate de a vă distra cu look-ul de iarnă presupune să vă schimbați modul în care vă machiați sau în care vă prindeți părul. Rujurile îndrăznețe în nuanțe roșiatice sau bordo arată întotdeauna elegant, dar dacă nu sunteți adepta rujului, putați opta pentru un fard de pleoape mai intens. În ceea ce privește părul, puteți opta pentru diferite împletituri care se potrivesc sub pălărie, sub căciulă sau sub glugă, așa că nu aveți nicio scuză să nu acordați părului puțină atenție.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *