Top 5 zodii care pot fi considerate mame perfecte

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a unui bebeluș este un motiv de mare fericire pentru întreaga familie, dar mai ales pentru mamă. Aceasta dorește să își vadă bebelușul încă din primul moment de după naștere, să îl poarte pe brațe, să îl alăpteze și să îl îngrijească întreaga viață. Toate aceste lucruri sunt absolut normale pentru orice femeie, însă, astrologii ne spun că există anumite zodii care pot fi considerate mame perfecte. Și dacă și tu ești curioasă să afli ce fel de mamă vei fi, iată mai jos câteva dintre caracteristicile zodiilor din horoscop.

Iată mai jos 5 zodii care pot fi considerate mame perfecte:

1. Mama Pești, despre care poți citi mai multe aici, este o persoană tandră, caldă și extrem de apropiată de copii. Femeia Pești este o fire creativă, așa că va încerca să îl sprijine pe copil în dezvoltarea imaginației și va contribui la creșterea inteligenței emoționale a copilului. Mama Pești îi va permite copilului absolut orice, astfel că micuțul său se va putea considera un răsfățat. Totul este permis și absolut nimic nu este interzis. Este foarte bine ceea ce face, însă ar fi bine să fie precaută, astfel încât copilul să nu alunece spre cealaltă extremă.

2. Mama Taur – este o mamă docilă, așa cum poți observa aici, extrem de apropiată de copilul său. Iubește întotdeauna de la copil să învețe și să fie ascultător. Notele mari o vor motiva mai mult ca sigur. De asemenea, femeia Taur nu suportă atunci când copilul este rebel și aplică corecții ori de câte ori este cazul. Are pretenția de a avea un copil ascultător, mai ales atunci când merge în vizită la prietenii apropiați.

3. Mama Rac – aproape că nu era posibil să nu aducem în discuție această zodie. Mama Rac este o fire ce oferă multă dragoste și apropiere copiilor săi, îi protejează și le face toate poftele. Este o ocrotitoare convinsă, uneori exagerată. Această iubire se poate transforma în ceva sufocant pentru copii, așa că ai grijă să nu treci repede acest prag. De asemenea, pe cât de multă dragoste oferă femeia Rac copiilor săi, nu trebuie să uităm că este o fire extrem de geloasă și posesivă și uneori se va supăra chiar și atunci când își vede copilul în compania altor persoane.

4. Mama Balanță – este o fire echilibrată, ce știe să le ofere copiilor săi atât recompense și să îi certe atunci când este cazul. De la mama Balanță, copiii vor auzi cele mai bune povețe, reușind astfel să îi pregătească pentru viață, așa cum nicio altă femeie nu știe să o facă. Este o fire creativă și ca atare, va pune un mare accent pe dezvoltarea creativității copiilor săi.

5. Mama Capricorn – această femeie este foarte protectoare cu copiii săi. Are senzația că oricând i se poate întâmpla ceva rău copilului său, chiar și atunci când este lângă ea. De aceea, trebuie să învețe că nu se întâmplă nimic, reușind astfel să se simtă mai bine. Mama Capricorn își iubește la maxim copiii și va fi genul de persoană care se va implica activ în jocurile copiilor săi. De asemenea, aceasta are și anumite influențe masculine, așa că le va trasa copiilor și anumite reguli paterne, pe care aceștia trebuie să le respecte cu mare atenție.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *