Uimitor! La 8 săptămâni de sarcină, a ajuns în sala de operație! Vezi ce a pățit această femeie din neglijența medicilor!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Numele meu este Tatiana și, da, la 8 săptămâni de sarcină, am ajuns în sala de operație. Dar să începem cu începutul, așa cum s-ar spune.

Dupa-sarcinaVestea că voi deveni mămică m-a surprins și nu prea. Îmi doream destul de mult aceste lucru, însă, aveam senzația că o astfel de bucurie nu avea să mi se întâmple, cel puțin nu prea curând. Cu toate acestea, a doua liniuță, firavă, a unui test de sarcină, mi-a readus încrederea că totul va fi bine și că în numai nouă luni, aveam să îmi țin în brațe fetița, cea pe care mi-o doream cel mai mult.

Să fie sau să nu fie vorba de destin, problemele în sarcină nu au contenit să apară. Deși credeam că nimic nu ar putea să îmi spulbere această bucurie, simptomele de sarcină păreau să se transforme într-un drum lung și extrem de chinuitor.

Starea de greață și vărsăturile accentuate, neliniștea, precum și starea de oboseală greu de controlat, câteodată, mă transformaseră într-o persoană sau mai bine zis într-o viitoare mămică țintuită la pat. Nu puteam să merg nici măcar 10 metri, că totul mi se părea mult prea greu. Mi-era rău și nu știam dacă tot acest chin trebuia să fie pentru că așa era sarcina sau pur și simplu era vorba despre o altă problemă medicală.

Am cerut sfatul medicului obstretician care m-a „consolat” cu un „este normal”, așa trebuie să fie. Trebuie să înduri această perioadă, cel puțin până la finele celei de-a treia lună de sarcină, atunci când stările de rău se puteau ameliora. Dezamăgită am mers acasă și m-am conformat…trebuia să mai aștept aproape 5 săptămâni până ce mă puteam bucura de fetița mea care creștea și părea să nu fie deloc afectată de ceea ce mi se întâmpla.

Am renunțat la serviciu, fiind hotărâtă să rămân acasă, să dorm mult și să îmi revin, treptat, treptat. Mi-aș fi dorit să închid ochii și să fac așa încât toată această perioadă de rău să se termine rapid. Dar nu se putea.

UIMITOR! VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *